Uitgaan Miami! Miami is de stad die nooit slaapt, je kan er uitgaan tot je er bij neer valt. De meeste bars, restaurant en clubs liggen aan Miami Beach (South Beach).

De bekendste clubs in Miami zijn onderandere Snatch en The Pawn Shop, Opium Gardens en Skybar Mansion. Liever naar een bar? De populairste bars zijn Rose Bar, The Laundry Bar en Pearl. De meeste Bars sluiten rond 1.00 uur, heeft u daarna nog niet genoeg gehad, dan kunt u verder stappen in de clubs want deze sluiten pas rond 6.00 uur.

De minimale leeftijdsgrens voor de Clubs is minimaal 21 jaar. Voor een biertje betaal je ongeveer 5 dollar (3,50 euro), de cocktails zijn in Miami vrij populair, voor een Cocktail betaald u tussen de 8 en 15 dollar (5 en 10 euro).

Voor vele toeristen is de Coconut Grove zeer populair omdat alles hier een stuk goedkoper is. De clubs sluiten daarentegen hier wel om 2.00 uur.

Uitgaan Miami Beach

Wilt u uitgaan in Miami Beach kunnen we u vertellen dat dit meer dan de moeite waard is. Op Ocean Drive komt u bekende bars tegen zoals Fat Tuesday, Mango’s Tropical Cafe en de veel gefilmde Clevelander Bar.

De meeste clubs liggen aan Lincoln Road, Washington Avenue en Collins Avenue. De bekende clubs hier zijn het populaire SET Miami, Mansion en Opium.
Houd er rekening mee dat er ook vaak clubs worden afgesloten waarbij er ook weer nieuwe bijkomen. Houd dus lokale bronnen in de gaten om te kijken welke er in en uit zijn!

Beach clubs

In vele top bestemmingen zoals bijvoorbeeld Ibiza (of ons eigen Scheveningen) heeft Miami tegenwoordig ook de zogenoemde Beach Clubs. Er is één plek die wordt gezien als de hotspot van South Beach, dat is Nikki Beach.
Hier vindt u meer informatie over Nikki Beach, inclusief een actuele agenda.

Abonneren op onze nieuwsbrief

Promoties, nieuwe reizen en aanbiedingen. Direct naar je inbox.
[forminator_form id="1360381"]